Thema Nijenrode-conferentie 2015: Journalistieke vernieuwing

Vorig artikel Volgend artikel
01-04-2015

Het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren, NDP Nieuwsmedia (Nederlands Uitgeversverbond), de Nederlandse Vereniging van Journalisten, de journalistieke opleidingen en Mediastages, zijn tezamen vertegenwoordigd in het Platform Media Stages (PMS). 

Het PMS houdt zich vooral bezig met de afstemming tussen de wensen en behoeften van het werkveld (de redacties) enerzijds en het aanbod van de journalistieke opleidingen anderzijds.

Hiervoor organiseert het PMS jaarlijks een rondetafelconferentie, inmiddels bekend als de ‘Nijenrode-conferentie’. Bij deze bijeenkomsten zijn de stagecoördinatoren van redacties, stagebegeleiders, redacties en hoofdredacties aanwezig.

Conferentie 2015

De rondetafelconferentie ‘Nijenrode VII’ heeft journalistieke vernieuwing als thema en vindt plaats op maandag 13 april 2015 (middag) in de Koninklijke Schouwburg, Korte Voorhout 3, in Den Haag. Daar vindt ’s avonds ook De Tegel-manifestatie plaats.

Voor informatie over het programma, de inleiders en de thema’s van deze conferentie kunt u contact opnemen met Ruud Schets, hoofd vaksecretariaat Sociale Zaken NUV: via e-mail r.schets@nuv.nl of telefonisch 020-430 91 87.

sluiten